• Tedarik Süresi: 1 Gün
  • Gönderim Süresi: 2 Gün
% indirim TL TL

  • UZMAN AİLE DANIŞMANI SALİHA ERDİM'in en çok satılan eserleri: Eşimi Anlamak İstiyorum / Aile İçi İletişimin Temelleri 1, Kendime Yardım Etmek İstiyorum, Ailemde Huzur İstiyorum ve son çıkan Kendime Düşeni Yaparak Mutlu Olmak İstiyorum kitaplarını bir araya getirdik. SALİHA ERDİM: 1956 Samsun, Havza doğumlu. İlkokulu Vezirköprü’de, ortaokulu Çorum Sağlık Okulu’nda, liseyi Zeynep Kâmil Sağlık Meslek Lisesi’nde okudu. Hacettepe Yüksek Hemşirelik Okulu’nu terör nedeniyle, Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümünü “kıyafet engeli” sebebiyle yarıda bıraktı. Uluslararası Newport Üniversitesi’nin Davranış Bilimleri Bölümü’nü bitirdi ve aynı bölümde yüksek lisans yaptı. Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği (KDTD)’nin süre ve içerik olarak Avrupa Davranış ve Kognitif Terapiler Birliği (European Association for Behavioural and Cognitive Therapies-EABCT) standartlarına uygun olarak düzenlediği teorik ve uygulamalı ‘Kognitif ve Davranış Terapileri Eğitimi’ni 2012 yılında başarıyla tamamlayarak, ‘Kognitif ve Davranış Terapisti’ unvanını almaya hak kazandı. Çeşitli vakıflarda, derneklerde ve sosyal organizasyonlarda “çocuk ve aile” üzerine konferanslar, seminerler verdi. Bir eğitim derneği tarafından "Yılın Annesi" seçildi. "Aile İçi İletişim" programı ile Medya Etik Ödülü aldı. Yeryüzü Eğitim Danışmanlık firmasının kurucu ortağı oldu ve profesyonel eğitimci-danışman kimliği ile hizmetlerine devam ediyor. “Hanımefendi” ve "Aile Okulu" isimli radyo ve TV programlarını eşi ile ve münferiden hazırlayıp sundu. Mektup, Ferzan, Beyan, Yenidünya, Hanımefendi ve başka dergilerde çocuk ve aile konularıyla ilgili yazılar yazdı, Hanımefendi dergisinin başyazarlığını ve editörlüğünü yaptı. Ulusal ve uluslararası düzeyde çeşitli panellerde ve sempozyumlarda tebliğler sundu. Yazılarından bir kısmını kitaba dönüştürülerek önce Sıradan Konulara Sıradışı Yaklaşımlar adıyla, daha sonra aynı kitap ilâveleriyle birlikte Hayat Filminden Kurtarıcı Kareler adıyla iki kitap olarak yayınlandı. Hâlen, aile eğitimi ve danışmanlığı hizmetlerine, yurt içinde ve yurt dışında alanıyla ilgili konferanslara, seminerlere
  • Moral FM’de eşiyle birlikte “Aile Okulu” programlarına devam ediyor. Aynı zamanda Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi olan yazar, evli ve 6 çocuk annesidir.

Boyut x cm

Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Kargo alıcıya aittir. 300 TL ve üzeri kargo ücretsizdir.


Stokta olmayan ürünlerin tedarik süresi ortalama 2 iş günüdür. İmzalı gelen ürünlerde bu süre 5 iş gününe kadar uzayabilmektedir.

Kitapokur.com olarak kargolarımızı UPS Kargo ile göndermekteyiz.

Kargolar, kargo firmalarının yoğunluk durumuna göre 3 ile 8 gün içinde teslim edilmektedir.


Diğer sorularınız için hafta içi 9-18 saatleri arasında 0537 522 5230 numaralı hattımızı arayabilirsiniz. 0537 522 5230 numaralı hattımız aynı zamanda Whatsapp hattımızdır. Whatsapp üzerinden 7/24 mesaj atabilirsiniz. Mesai saatleri dışında da olsa en kısa sürede size dönüş yapılacaktır.

Çok Satanlar