BU GÖZLER NELER GÖRDÜ - ANILARLA YAŞAMAK

BU GÖZLER NELER GÖRDÜ - ANILARLA YAŞAMAK



  • Tedarik Süresi: 1
  • Gönderim Süresi: 1
%30.00 indirim 250,00 TL 175,00 TL

Önemli olan çok yaşamak değil, yaşadığı sürece fazla bir şeyler yapabilmektir.

Kırk yıllık yöneticilik hayatı... Bunu bir kitaba sığdırmak kolay değil. Üçüncü kitaba da sığmadı. Kaymakamlık anılarımı “Anılarla Yaşamak” adlı eserimde topladım. Sadece Edirne’yi anlatan anılarım baskı aşamasında. Elinizdeki bu kitap basılmış ikinci eserim olacak. Bu kitabımda, görevdeyken yaşadığım, unutamadığım bazı olayları yazdım. Yazarken, kimi zaman olaylar karşısında aldığım tavırları tenkit ettim. Olayları eksik yazmış olabilirim ama abartmadım. Kişileri yanlış değerlendirmiş olabilirim bunda hiçbir kastım yoktur.

Üniversiteyi bitirdiğim 26 yaşımdan emekli olduğum 65 yaşımın sonuna kadar neredeyse 40 yılı, bu güzel devletin, milletin hizmetinde geçirdim.

Kaymakamlığımın başlangıcından itibaren daha fazla hizmet edebilmek, projeleri tamamlamak için 15 yıl yıllık izin dahi kullanmadan, hafta içi hafta sonu demeden daima hizmet için koştum, koşuşturdum.

 

Zaman akıp gidiyor, sözler uçuyor, yapılan güzel hizmetler unutuluyor.

 

Ben de bu kitabımda; akıp giden zamanda yapılan hizmetleri, verilen emekleri bir araya getirerek, yöneticilere ve yönetici adaylarına yol göstermek istedim.

ISBN 9786051513584
Sayfa Sayısı 344 Sayfa
Cilt / Kağıt Karton Kapak Kitap Kağıdı
Boyut 15.00x22.00 cm
Kategori Anı
Yazar Dursun Ali Şahin
Yayınevi Hayat Yayınları

Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Kargo alıcıya aittir. 300 TL ve üzeri kargo ücretsizdir.


Stokta olmayan ürünlerin tedarik süresi ortalama 2 iş günüdür. İmzalı gelen ürünlerde bu süre 5 iş gününe kadar uzayabilmektedir.

Kitapokur.com olarak kargolarımızı UPS Kargo ile göndermekteyiz.

Kargolar, kargo firmalarının yoğunluk durumuna göre 3 ile 8 gün içinde teslim edilmektedir.


Diğer sorularınız için hafta içi 9-18 saatleri arasında 0537 522 5230 numaralı hattımızı arayabilirsiniz. 0537 522 5230 numaralı hattımız aynı zamanda Whatsapp hattımızdır. Whatsapp üzerinden 7/24 mesaj atabilirsiniz. Mesai saatleri dışında da olsa en kısa sürede size dönüş yapılacaktır.

Çok Satanlar