Aşka Ağlayan Derviş / Yunus Emre

Aşka Ağlayan Derviş / Yunus Emre



  • Tedarik Süresi: 1
  • Gönderim Süresi: 1
%30.00 indirim 150,00 TL 105,00 TL

“Ben beni bıraktığım zaman, sen beni bırakma Yâ Râb!”
Ölümlünün ölümlüye aşkı, rüzgârda kuma yazı yazmak gibidir…
“Bütün dünyadan vazgeçtim, ahiret gözümde kalmadı. Ölmeden evvel ölüp, kanımı nefsime helal ettirdim. Aşk ile yandım, aşka battım da aşktan doğan bir nur oldum. Aşk sarayının mumuna, Hakk’ın pervanesiyim. Belâlardan çiçekler toplayıp, zehri bal eyledim. Doğduğum andan itibaren hep ağladım, hiç gülmedim. Nihayet ulûhiyetin kutsal makamına erdim. Kendi vehmî varlığımı yok ettim. Hz. Peygamber’in, ‘lî ma’allah’ makamına ulaşıp, aşk kâinatının kitabını yazdım da bir damla yaş, nasibim oldu.”
Yunus veda edip yola koyuldu. Köyün aşağı ucundaki hamamın yaslandığı yokuşu çıkınca aklı başına geldi. “Velâyet erine vardım, bana nasip sundular, alıcımın her çekirdeği başına on nefes verdiler, kâil olmadım. Ne olmayacak iş ettim, gafil oldum. İmdi bu buğday bir nice gün içinde tükenir, nefes ise ölünceye dek tükenmez. Ola ki himmet ettikleri nasibi vereler.” dedi. Kalbi buğulandı gözleri doldu, gözyaşları henüz yere düşmeden geriye döndü…

ISBN 9786051513492
Sayfa Sayısı 240 Sayfa
Cilt / Kağıt Karton Kapak Kitap Kağıdı
Boyut 13.50x21.00 cm
Kategori Roman
Yazar Mahmut Ulu
Yayınevi Hayat Yayınları

Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Kargo alıcıya aittir. 300 TL ve üzeri kargo ücretsizdir.


Stokta olmayan ürünlerin tedarik süresi ortalama 2 iş günüdür. İmzalı gelen ürünlerde bu süre 5 iş gününe kadar uzayabilmektedir.

Kitapokur.com olarak kargolarımızı UPS Kargo ile göndermekteyiz.

Kargolar, kargo firmalarının yoğunluk durumuna göre 3 ile 8 gün içinde teslim edilmektedir.


Diğer sorularınız için hafta içi 9-18 saatleri arasında 0537 522 5230 numaralı hattımızı arayabilirsiniz. 0537 522 5230 numaralı hattımız aynı zamanda Whatsapp hattımızdır. Whatsapp üzerinden 7/24 mesaj atabilirsiniz. Mesai saatleri dışında da olsa en kısa sürede size dönüş yapılacaktır.

Çok Satanlar