• Tedarik Süresi: 1 Gün
  • Gönderim Süresi: 2 Gün
% indirim TL TL

Kazanımlar : Dürüstlük, İyilikseverlik, Hayat Becerileri, Komşuluk ilişkileri, Aile iletişimi, Hayvan Hakları, Çatışma Yönetimi, Geleneksel Çocuk Oyunları, Yardımlaşma, Keşif ve İcatlar, Merak Duygusu

MATEMATİK ÖĞRENMEK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI!

Matematiği hikâyelerle öğrenin, etkinliklerle pekiştirin!

“Matematik Hikâyeleri” setimiz matematiği; 2.sınıf öğrencileri için eğlenceli hâle getirmek ve sevmelerini sağlamak düşüncesiyle hazırlanmıştır. Setin içinde 6 hikâye kitabı, 4 tane de etkinlik kitabı olmak üzere toplam 10 kitap bulunmaktadır. Setin içinde yer alan hikâyeler, Milli Eğitim Bakanlığının okullarda okutmuş olduğu matematik kitaplarıyla bire bir örtüşmekte ve aynı doğrultuda gitmektedir. Etkinlik kitapları ise öğrencilerin matematik bilgilerini pekiştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanmış evde çalışma kitaplarıdır. Öğrenciler, hikâyeleri okurken ve etkinlikleri çözerken hem eğlenecek hem de daha önceden matematiğe dair öğrendikleri bilgileri pekiştirebilecekler.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN: http://www.hayatokulyayinlari.com/matematikHikayeleriDetay.php

Boyut x cm

Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Kargo alıcıya aittir. 300 TL ve üzeri kargo ücretsizdir.


Stokta olmayan ürünlerin tedarik süresi ortalama 2 iş günüdür. İmzalı gelen ürünlerde bu süre 5 iş gününe kadar uzayabilmektedir.

Kitapokur.com olarak kargolarımızı UPS Kargo ile göndermekteyiz.

Kargolar, kargo firmalarının yoğunluk durumuna göre 3 ile 8 gün içinde teslim edilmektedir.


Diğer sorularınız için hafta içi 9-18 saatleri arasında 0537 522 5230 numaralı hattımızı arayabilirsiniz. 0537 522 5230 numaralı hattımız aynı zamanda Whatsapp hattımızdır. Whatsapp üzerinden 7/24 mesaj atabilirsiniz. Mesai saatleri dışında da olsa en kısa sürede size dönüş yapılacaktır.

Çok Satanlar