DUYGU DÜNYAMIZIN FİZİKSEL ETKİLERİ - MENTAL TEDAVİ-

DUYGU DÜNYAMIZIN FİZİKSEL ETKİLERİ - MENTAL TEDAVİ-



  • Tedarik Süresi: 1
  • Gönderim Süresi: 2
%30.00 indirim 160,00 TL 112,00 TL

“Sağlıklı hayat için özgün çözümler”

İnsan, kendini tanımadan duygularının bilincine varamaz. Kendini tanıyan insan, aslında duygularını tanır. Böylelikle de hastalıklara sebebiyet verebilecek duygular kontrol altına alınabilir ve "kendi kendine tedavi” süreci başlamış olur. Bu açıdan bakıldığında toplumda sık sık kullanılan “İnsanın en iyi doktoru kendisidir.” sözünün önemi de bir kez daha anlaşılır.

Bu kitapta, duyguların hastalıklara uzanan yolculuğuna dair bilgiler edinilebileceği gibi hangi duyguların hangi hastalıklara yol açacağı ile ilgili detaylı açıklamalardan da istifade edilebilir. Kitapta, sadece duygu-hastalık ilişkisi üzerinde durulmayıp aynı zamanda duyguların neden olduğu hastalıkların yine aynı şekilde yani duygular aracılığıyla tedavi edilebilirliği ve bunun "nasıl" yapılabileceği hakkında bilgilere de yer verilmektedir.

ISBN 9786051513348
Sayfa Sayısı 232 Sayfa
Cilt / Kağıt Karton Kapak Kitap Kağıdı
Boyut 13.50x21.00 cm
Kategori Sağlık
Yazar Dr. Metanet Oğuz
Yayınevi Hayat Yayınları

Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Kargo alıcıya aittir. 300 TL ve üzeri kargo ücretsizdir.


Stokta olmayan ürünlerin tedarik süresi ortalama 2 iş günüdür. İmzalı gelen ürünlerde bu süre 5 iş gününe kadar uzayabilmektedir.

Kitapokur.com olarak kargolarımızı UPS Kargo ile göndermekteyiz.

Kargolar, kargo firmalarının yoğunluk durumuna göre 3 ile 8 gün içinde teslim edilmektedir.


Diğer sorularınız için hafta içi 9-18 saatleri arasında 0537 522 5230 numaralı hattımızı arayabilirsiniz. 0537 522 5230 numaralı hattımız aynı zamanda Whatsapp hattımızdır. Whatsapp üzerinden 7/24 mesaj atabilirsiniz. Mesai saatleri dışında da olsa en kısa sürede size dönüş yapılacaktır.

Çok Satanlar