Buharalı Derviş Emir Sultan

Buharalı Derviş Emir Sultan



  • Tedarik Süresi: 1
  • Gönderim Süresi: 2
%30.00 indirim 165,00 TL 115,50 TL

Ben, babamın anlattığı Kanadı Kırık Kuş hikâyesindeki
hüzünlü serçeyim.”
 
Ben, Ali oğlu Muhammed Şemseddin! Yani dinin güneşi.
Tarih beni “Emir Sultan” diye bildi. Oysa ben kendimi ne güneş bildim ne de Emir. Çünkü kalbime söz geçirecek takati de yönümü ışıtacak güneşi de yitirdim.
Kimse bilmedi güneşim nerede battı, takatim ne vakit tükendi. Göğsümde saklı el değmemiş ızdıraplarla, acımasız bir poyrazın elindeki kanatlarımın ne vakit kırıldığını kimse bilmedi!
Attığım her adımda içime saplanan hıçkırıklar bedenimi mesken bildi. Oysa benim varıp sığınacağım bir gölgem bile olmadı. Bu yüzden bedenimle yola çıkmadım. Çünkü yokluk yolu varlıkla varılmaktan çok uzaktı. Varmanın ne olduğunu bilemedim lakin yanmanın ne olduğunu iyi bildim.
Satırlar beni onca acıyan yanıma rağmen ballandırarak anlatsa, türlü türlü kerametlerimden övgüyle bahsetse, bende koskocaman marifetlerin olduğunu belletip beni hayatımda hiç varmadığım makamlara yüceltse de ben, sahip olduğu tek güzelliği dedem Resulullah’ın torunu olmaktan ibaret olan, Buharalı, bağrı yanık bir derviş ve babamın anlattığı “Kanadı Kırık Kuş” hikâyesindeki hüzünlü serçeyim.

ISBN 9786051513331
Sayfa Sayısı 224 Sayfa
Baskı .Baskı 2020
Cilt / Kağıt Karton Kapak Kitap Kağıdı
Basım Tarihi 2020
Kategori Roman , Maneviyat , Tarih
Yazar Mahmut Ulu
Yayınevi Hayat Yayınları

Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Kargo alıcıya aittir. 300 TL ve üzeri kargo ücretsizdir.


Stokta olmayan ürünlerin tedarik süresi ortalama 2 iş günüdür. İmzalı gelen ürünlerde bu süre 5 iş gününe kadar uzayabilmektedir.

Kitapokur.com olarak kargolarımızı UPS Kargo ile göndermekteyiz.

Kargolar, kargo firmalarının yoğunluk durumuna göre 3 ile 8 gün içinde teslim edilmektedir.


Diğer sorularınız için hafta içi 9-18 saatleri arasında 0537 522 5230 numaralı hattımızı arayabilirsiniz. 0537 522 5230 numaralı hattımız aynı zamanda Whatsapp hattımızdır. Whatsapp üzerinden 7/24 mesaj atabilirsiniz. Mesai saatleri dışında da olsa en kısa sürede size dönüş yapılacaktır.

Çok Satanlar