Doğmadık çocuğa don biçilmez İki cambaz bir ipte oynamaz Lafla peynir gemisi yürümez Öpmeye niyeti olmayan yanağın nerede diye sorar Bunlara "atasözü* diyorlar. Atalarımız bunlara benzer daha biiirrr sürü söz söylemiş. Söylemiş söylemesine ama acaba ne demek istemiş? Sanırım bu konuda kafam biraz karışık. Sen de benimle aynı durumdaysan elindeki kitap çok işine yarayacak demektir. Ma sanma ki bu, sıkıcı bir atasözleri sözlüğü. İçinde eğlenceli mi eğlenceli hikâyeler var. Malum büyükler bu sözleri kullanmayı çok seviyorlar. O yüzden ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi. Ee ne demişler? Ağaç yaşken eğilir. İhi ini... O kadar da fena değilmişim aslında, dimi?
ISBN | 9789755174587 |
---|---|
Sayfa Sayısı | 184 Sayfa |
Baskı | 1.Baskı 2015 |
Cilt / Kağıt | Ciltsiz 2. Hamur |
Basım Tarihi | 2015 Türkiye İstanbul |
Kategori | Sözlükler ve Konuşma Kılavuzları |
Yazar | Kolektif |
Yayınevi | Yuva Yayınları |
Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
KARGO ÜCRETİ 4 LİRADIR. 70 TL ve üzeri kargo ücretsizdir.
KAPIDA ya da ŞUBEDE ödemelerde (1 lira da olsa bin lira da olsa aynıdır) 4 lira tahsil ücreti alınmaktadır.
Tahsil ücreti ödemek istemiyorum diyorsanız web üzerinden kredi/banka kartınız ile ödeme yapabilirsiniz.
Stokta olmayan ürünlerin tedarik süresi ortalama 2 iş günüdür. İmzalı gelen ürünlerde bu süre 5 iş gününe kadar uzayabilmektedir.
Ürün tedarik edildikten sonra İstanbul içi 2 iş günü, İstanbul dışı 3-4 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.
Kitapokur.com olarak kargolarımızı PTT Kargo ile göndermekteyiz.
Diğer sorularınız için hafta içi 9-18 saatleri arasında 0850 471 71 71 numaralı hattımızı arayabilirsiniz. 0850 471 71 71 numaralı hattımız aynı zamanda
Whatsapp hattımızdır. Whatsapp üzerinden 7/24 mesaj atabilirsiniz. Mesai saatleri dışında da olsa en kısa sürede size dönüş yapılacaktır.